Tài nguyên dạy học

Hỗ trợ trực tuyến

Điều tra ý kiến

Bạn thấy trang này như thế nào?
Đẹp
Đơn điệu
Bình thường
Ý kiến khác

Thống kê

  • truy cập   (chi tiết)
    trong hôm nay
  • lượt xem
    trong hôm nay
  • thành viên
  • Ảnh ngẫu nhiên

    Thành viên trực tuyến

    7 khách và 0 thành viên

    Chào mừng quý vị đến với website của Nguyễn Thiên Hương

    Quý vị chưa đăng nhập hoặc chưa đăng ký làm thành viên, vì vậy chưa thể tải được các tài liệu của Thư viện về máy tính của mình.
    Nếu chưa đăng ký, hãy nhấn vào chữ ĐK thành viên ở phía bên trái, hoặc xem phim hướng dẫn tại đây
    Nếu đã đăng ký rồi, quý vị có thể đăng nhập ở ngay phía bên trái.

    15-ĐỀ-HỌC-KÌ-1-ANH-9-DAP-AN

    Nhấn vào đây để tải về
    Hiển thị toàn màn hình
    Báo tài liệu có sai sót
    Nhắn tin cho tác giả
    (Tài liệu chưa được thẩm định)
    Nguồn: Sưu tầm
    Người gửi: Nguyễn Thiên Hương (trang riêng)
    Ngày gửi: 11h:20' 06-01-2021
    Dung lượng: 180.1 KB
    Số lượt tải: 398
    Số lượt thích: 0 người

    ĐỀ 1

    ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I
    Môn TIẾNG ANH 9
    Thời gian: 45 phút
    
    
    A.Language focus
    Question I :Choose the best answer to complete the sentences:(3ms).
    1.She wishes that she….a good student
    A. was B. were C. is D.are
    2.How long…..you studied English?
    A. has B. have C. do D.did
    3. My dad ….worked for this company…..20 years
    A. has/since B. has/for C. hasn’t/since D.have/for
    4.You had to …..home to help my mom yesterday
    A. stayed B. staying C. stays D.stay
    5.I have never…..in that restaurant
    A. eats B. ate C. eaten D.eat
    6.How did she……go to school last year?
    A. used to B. use to C. had to D.is used to
    7.This house………last year
    A. is built B. was build C. was built D.were built
    8.I will go to BMT city…….Thursday
    A. in B. on C. at D.for
    9. She is a strict ………………………………………..
    A. examiner B. examine C. exam D. examination
    10. If you want to …………………………your English , we can help you .
    A. take B. attend C. improve D. give
    11. This school has an excellent ……………………………
    A. repute B. reputation C. reputed D. reputable
    12. They haven’t kept in touch with each other ……………………………
    A. 2 years ago B. since 2 years C. over 2 years D. for 2 years B.Writing
    Question II :Complete the sentences with tag-questions (1m)
    1.He is a student,……………………?
    2.You work in a company,………………………..?
    3.We don’t like banabas,…………………………………..?
    4.Lan studies in a secondary school,…………………………………?
    Question III :Put the verbs in paretheses in correct form.(2ms)
    1.The examiner asked me if I ……………..( speak) any foreign languages.
    2.If we go on littering, the environment ………(become) seriously polluted.
    3.If the rice paddies ……………(pollute), rice plants will die.
    4.She usually (walk) ………………… to school
    C.Reading
    Question IV : Read the passage . Then decide True (T) or False (F) .(2ms)
    Clothes can tell a lot about a person . Some people like very colorful clothes because they want everyone to look at at them and they want to be the center of things. Other people like to wear nice clothes, but their clothes are not colorful or fancy. They do not like people to look at them .
    Clothes today are very different from the clothes of the 1800s. For example, in the 1800s all women wore dresses. The dresses all had long skirts . But today women do not always wear dresses with long skirts. Sometimes they wear pants. Clothes were made from cotton , wool , silk or linen . But today, there are many kinds of man made cloth .
    * True (T) or False (F).
    ....... 1. Clothes can’t tell anything about a person .
    ........ 2. Clothes today are very different from the clothes of the 1800s .
    ........ 3 . Clothes aren’t made from cotton , wool , silk , linen or man made .
    ......... 4 . Today all women always wear dresses with long skirts.
    D.Listening :
    Question V: Listen and fill in the gaps (2ms)
    Before the newspaper were …………....town criers would go through city streets and ringing a bell.They ………..... the latest new as they were walking.
    In Viet Nam people love reading newspapers and magaines. The Kien Thuc Ngay Nay is one if the most popular ……………… and is widely read by both teenagers and ……………
    ĐÁP ÁN
    A.Language focus
    Question I :Choose the best answer to complete the sentences:(3ms).
    1.A 2.B 3C 4.D 5.C 6.B 7.C 8.B 9.A 10.C 11.B 12. D
    B.Writing
    Question II :Complete the sentences with tag-questions (1m)
    1.He is a student,…isn’t he…………………?
    2.you work in a company,…don’t you……………………..?
    3.We don’t like banabas,………do we
     
    Gửi ý kiến